Lego Racers 2

Bildresultat för Lego racers 2

Lego racers 2 är nummer två i serien i lego racers spelen detta släpptes 2001 alltså två år efter ettan kommit ut. Denna gången blir man väldigt besviken. Spelet börjar ju bra som vilket annat lego spel som helst men när man kommer in i menyerna börjar man ana hur dåligt det är. Tillexempel i första spelet så var det bra musik redan i menyn upplägget var superhäftigt gjort men så fanns det ju hur mycket lego klossar som helst att välja mellan när man skulle skapa sin bil och kararaktär. Men i Lego racers 2 finns inte lika mycket klossar. För att du ska kunna få nya klossar så måste du liksom tävla för att låsa upp dom det är inte så att du som i ettan har en hel del klossar att tillgå redan i början utan när du skapar karaktären som får du vara nöjd med det som finns. Noteras dock att när du väl skapat din karaktär och byggt din bil så är det inte lika lätt som det var i ettan att gå tillbaka och ändra din karaktär eller din bil senare . Nu till själva spelet. istället för som i ettan som har dom nu gjort om spelet till ett open world äventyr grafiken är 3d grafik och nu kan även alla karaktärerna prata på det konstigaste låtsas språket jag hört. Två saker som är väldigt frustrerande är att det är väldigt svårt att få dom att sluta prata när dom väl börjat du måste liksom använda mellanslags tagenten för att scrolla förbi all text och prat sen har dom bara loopat samma prat om och om igen. Här i spelet finns inga regerande mästare som du möter utan med hjälp av sparky lär du dig hur kontrollerna fungerar och vad som du ska göra. För att ge ett exempel Sparky ber dig i början att möta honom på stranden du kör dit och inser efter all möda och slit att du i princip bara ska dit prata med honom och sen tillbaka till staden igen. Sen börjar racet du börjar med att möta byborna i staden dom utmanar dig då på varsin duell. först efter lite mera prat som tar väldigt lång tid att lyssna igenom så påbörjas racet. Här finns inga lego klossar att använda och uppgradera med utan du plockar bara upp vapnen och skjuter på motståndarna. men överlag behöver du inte alls använda dom för spelet är ganska enkelt att klara ut. När du väl vill ta en paus från spelet så kan man spara bara för att nästa gång man kommer tillbaka inse att man måste köra om samma race igen väldigt frustrerande. Om man mot allt förmodan skulle klara första banan så kommer man till nästa. om man har tur.

Slut summering Spelet är inget jag skulle rekommendera att varken köpa eller spela. Spelet är så dåligt gjort och all den kreativiteten och fantasin man hade i ettan är som borta här. grafiken skulle jag kunna stå ut med men spelet är väldigt buggigt och även om man stänger av spelet och har sparat så är det långa snacket innan ett race är fruktansvärt samt att man måste köra om samma race även om man sparat. Finns inga ord för hur värdelöst detta spelet är måste jag ge nåt betyg så får det bli

1/5

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *