Bucket list

Bildresultat för bucket list film

Bucket list eller som den heter på svenska nu eller aldrig är en drama komedi som kretsar kring dom två vännerna Edward Cole ( jack nicholson) och Carter Chambers ( Morgan freeman) dom båda träffas när dom av en slump hamnar på samma sjukhus Edward cole som är en förmögen man och Vd för ett företag är inte först så glad i att träffa carter men med tiden blir dom goda vänner. En dag föreslår carter att istället för att dom ska ligga på sjukhuset och tänka på sjukdomen dom båda har så ska dom göra en såkallad bucketlist. En slags lista med saker dom ska göra innan dom dör. Det blir ett äventyr dom sent ska glömma.

Mina egna ord om filmen.

Filmen är fantastiskt bra och den visar verkligen att man måste ta tillvara på livet medans man själv lever. Filmen rekommenderas därför att den både är rolig och sorgsam men samtidigt blir man själv som tittare berörd. Filmen får 5/5

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *